Svenska Julförlagets säljskola. Lär dig allt för en lyckad försäljning.

Tips till dig som vill sälja mer!

Starta direkt!

Fråga alltid dina föräldrar först så att de vet om att du säljer för Svenska Julförlaget. Börja redan idag – allt du behöver för att sätta igång finns i utskicket och på vår hemsida. Du sätter igång och säljer genom att ange ditt kundnummer (finns förtryckt på kundlistan) som användarnamn och ditt postnummer som lösenord. Var snabb i starten!

Sälj säkert med webbutik

Förutom katalogen får du en egen webbutik. Där finns alla produkter från katalogen redo att börja säljas. Logga in och dela länken till din webbutik med dina kunder. Ta gärna hjälp av mamma och pappa så att du når fler!

Sälj smart med appen

Med Svenska Julförlagets smarta app kan du lägga in order, följa din försäljning och snabbt skicka in din slutorder. Det gör att det blir enkelt och smidigt att sälja och hålla koll.

Lägg enkelt in dina beställningar

Lägg in beställningar i din kundlistaallt eftersom du säljer. Gör det digitalt på julforlaget.se eller direkt vi appen. Beställningar som läggs i din webbutik hamnar direkt i din digitala kundlista. Skicka in din slutorder senast den 17 november 2020!

Tips för säker leverans

Erbjud dina kunder leverans vid dörren, så blir det tryggt och säkert för både dig och för dem. Lämna aldrig ut en vara utan att få betalt för den. Med hjälp av swish blir det smidigt för dina kunder att betala och enkelt för dig att få din betalning.

Få din förtjänst

Kontrollera att du har fått in rätt summa pengar och be gärna någon vuxen om hjälp. De pengar som blir över efter din inbetalning till oss blir dina. I samband med att du lägger order väljer du om du vill ha pengar, premier eller både och!

 

Mina sidor

Stäng