Information till föräldrar - Svenska Julförlaget

Information till föräldrar

Välj enkel, säker och rolig jultidningsförsäljning tillsammans med Svenska Julförlaget! Med ett brett sortiment med klassiska jultidningar, presenter och bra böcker samt en säker och digital lösning blir det lätt att sälja och kul att sätta upp mål. Att sälja jultidningar handlar om glädjen i att växa genom att få ta ansvar, utmanas och lära sig pengars värde på ett tryggt sätt.

Din familj får:

  • En egen webbutik för säker försäljning!
  • Ett brett sortiment som är lättsålt och uppskattat.
  • Möjligheten att välja pengar,  premier eller både och.
  • 1 års garanti på alla premier och produkter.
  • En smidig app, hemsida och personlig service.
 

Sälj säkert med en egen webbutik

Förutom katalogen får du en egen webbutik! Där finns alla produkter från katalogen redo att börja säljas. Logga in på hemsidan eller i appen och dela länken till din webbutik med dina kunder. Ta gärna hjälp av mamma och pappa så att du når fler!
Erbjud dina kunder leverans vid dörren, så blir det tryggt och säkert. Lämna aldrig ut en vara utan att få betalt för den. Med hjälp av Swish blir det lätt att betala på distans.


I utskicket finns allt ditt barn behöver

Allt ditt barn behöver för att sälja finns i utskicket. Har du inte fått utskicket kan du beställa det här på hemsidan. Har du frågor eller behöver ditt barn hjälp, så finns vi på telefonnummer 08-51 940 920 eller info@julforlaget.se.
Varmt välkommen till Svenska Julförlaget, och lycka till!
 

Vår unika app

Ladda ner appen i mobilen och sköt all försäljning via den. I appen finns din egna webbutik där du enkelt och säkert kan sköta all försäljning på distans. Dela länken via appen eller hemsidan till din egna webbutik via Instagram, Facebook, WhatsApp, sms och mail. I appen kan du följa din försäljning och skicka in din slutorder. 
 
 Logga in och starta din försäljning HÄR.


 

Mina sidor

Stäng