Information till föräldrar - Svenska Julförlaget

Information till föräldrar

Välj enkel, säker och rolig jultidningsförsäljning tillsammans med Svenska Julförlaget! Med ett brett sortiment med klassiska jultidningar, presenter och bra böcker samt en säker och digital lösning blir det lätt att sälja. Att sälja jultidningar handlar om glädjen i att växa genom att få ta ansvar, utmanas och lära sig pengars värde på ett tryggt sätt.


Din familj får:

  • En egen webbutik för säker försäljning!

  • Ett brett sortiment som är lättsålt och uppskattat.

  • Möjligheten att välja pengar, premier eller både och.

  • 1 års garanti på alla premier och produkter.

  • En smidig app, hemsida och personlig service.


Vår unika app

Svenska Julförlagets app ger dig kontroll över din kundlista och vilka produkter dina kunder har beställt. Här får du också en bra översikt över hur mycket pengar du har sålt för och hur många poäng du har samlat. I appen finns en digital version av Svenska Julförlagets produktkatalog som du kan visa dina kunder. I appen kan du även dela länken till din webbutik till dina kunder. När du har sålt klart kan du enkelt skicka in din slutorder direkt från appen.
 

Sälj mer med egen webbutik

Förutom katalogen får du en egen webbutik! Där finns alla produkter från katalogen redo att börja säljas. Logga in på hemsidan eller i appen och dela länken till din webbutik med dina kunder. Lämna aldrig ut en vara utan att få betalt för den. Med hjälp av Swish blir det lätt att betala på distans. Ta gärna hjälp av familjen så att du når fler!
 


I utskicket finns allt ditt barn behöver

Allt ditt barn behöver för att sälja finns i utskicket. Har du inte fått utskicket kan du beställa det här på hemsidan. Har ni frågor eller behöver hjälp så finns kundtjänst på telefonnummer 08-51 940 920 eller  info@julforlaget.se.
Varmt välkommen till Svenska Julförlaget, och lycka till!
 

 
 Logga in och starta din försäljning HÄR.


 

Mina sidor

Stäng