Information till föräldrar - Svenska Julförlaget

Info till föräldrar

Sälj jultidningar med Stora Julkatalogen! Ett brett sortiment med jultidningar, böcker och presenter! Välj ett modernt och enkelt alternativ i år. Klassisk julläsning som Hälge, Stora Juljournalen, 91:an, Kalle Anka och Bamse ingår såklart men också nya populära prylar som blir fina presenter. Med ett varierat sortiment blir det lätt att sälja och roligt att sätta upp mål. Sälja jultidningar handlar även om att känna glädjen i att växa genom utmaningar och lära sig pengars värde på ett tryggt sätt.

Därför får din familj:

  • Ett brett sortiment som är lättsålt och uppskattat
  • Möjligheten att välja mellan pengar och premier – eller både och
  • 1 års garanti på alla premier och på produkterna som ditt barn säljer
  • Personlig service, en smidig app och en hemsida som förenklar försäljningen

 

I utskicket finns allt ditt barn behöver!

Allt ditt barn behöver för att sälja finns i utskicket. Har du inte fått utskicket kan du beställa det här på hemsidan. Läs igenom materialet, speciellt foldern där ni hittar fakta om hur ni räknar poäng och premier – sedan är det bara att sätta igång. Har du frågor eller behöver ditt barn hjälp, så finns vi på telefonnummer 08-51 940 920 eller info@julforlaget.se.

Varmt välkommen till Svenska Julförlaget, och lycka till!

PS. Logga in tillsammans med ditt barn och registrera er här på hemsidan. Då kan ditt barn delta i vår tävling och vinna fina priser.
 

Mina sidor

Stäng